ahoh_cirtain_beeld_1980x1005px420220310133754.webp

Cirtain een gewetensvrij gordijn van ‘A House of Happiness’

A House of Happiness maakt al honderd jaar gordijnen van gerecyclede garens, geprint met duurzame inkt en bedrukt met waterbesparende techniek en gebruik van zonnepanelen. Maar nu is er dus ook een collectie stoffen die puur en alleen bestaat uit gerecycled snijafval van eigen productie.

GORDIJNEN VAN PETFLESSEN EN GERECYCLED SNIJAFVAL!

Bekijk het prachtige resultaat bij Decokay

MAAK EEN AFSPRAAK

A House of happiness maakt ten minste eenderde van de stoffen-collectie van gerecyclede pet flessen. Uit het restafval is deze collectie ontstaan. 

Cirtain van A House of Happiness, is onderverdeeld in drie nieuwe collecties: Circular, Circulight en Circuleaf:

Circular bestaat uit een prachtige selectie soepel vallende stoffen voor overgordijnen. Hij valt dus perfect in de gewenste plooi, en staat mooi aan ringen op een roede.

Circulight bestaat uit lichte inbetween stoffen. Deze inbetweens komen prachtig tot hun recht in een wave plooi. Of laat ze ‘slepend’ overhangen op de vloer.

Circuleaf is bijzonder vanwege zijn bedrukte florale bladmotieven. De gemêleerde stof heeft verdikkingen op de draad (ook wel slub-effect genoemd). 

De stoffen zijn er in grijstinten, allerlei variaties, omdat andere kleuren het milieu weer extra zouden belasten. De belofte van A House of Happiness is dan ook bepaald geen loze.

Dat dit merk ‘Een merk van Geluk’ heet, is geen toeval. Geluk bestaat tenslotte bij de gratie van leven en láten leven. Voor een toekomst waarin onze kinderen onbezorgd kunnen opgroeien en spelen! Het is dan ook typerend dat alle gordijnen geleverd worden met recyclebare dozen die tevens als speel- en knutsel object kunnen dienen. 

*Je herkent de milieubewuste gordijnen van A House of Happiness aan de groene haakjes.
 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:30
09:30
09:30
09:30
09:00
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
16:30

Jouw Decokay