dd_alg_plisse_duette20220426111419.webp

Decokay Design, top kwaliteit net even scherper geprijsd

Decokay Design is het eigen merk van Decokay. Onder deze merknaam verkopen wij vloeren, raambekleding en verf.

Wél het persoonlijk advies en goede product, niet de kosten?

Vraag naar ons eigen merk in de winkel

MAAK EEN AFSPRAAK

De kwaliteit van de producten doet niet onder voor de andere merken die wij verkopen. Maar, omdat de producten onder ons eigen merk Decokay Design verkopen, is de prijs vaak wat scherper.

Vloeren
Decokay Design heeft verschillende soorten vloeren. PVC-, laminaat- en vinyl vloeren bestaan uit meerdere lagen en zijn soms niet te onderscheiden van bijvoorbeeld echt hout of natuursteen. Met name PVC-vloeren kunnen goed tegen een stootje. Tapijt is naast een warme en sfeervolle ook een geluiddempende vloer, ideaal wanneer je bijvoorbeeld onderburen hebt.

Raambekleding
Naast vloeren verkopen wij onder ons eigen merk ook veel soorten raambekleding: dupligordijnen, plisségordijnen, houten en aluminium jaloezieën, verticale lamellen, rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades. Welke soort het best bij jou past, hangt onder andere af van de gewenste lichtinval en privacy. Alle raamdecoratie is in vele kleuren en variaties verkrijgbaar.

Verf
Decokay Design heeft buiten- en binnenverf op basis van acryl en terpentine. Voor binnen hebben we grondverf, lakverf en muurverf. Grondverf is er ook voor buiten, die vervolgens kan worden afgewerkt met onze hoogglans lakverf. Ook hebben we voor buiten een halfglans systeemverf, wat een grond- en lakverf ineen is. Zo ben je sneller klaar met je buitenschilderwerk.

Deel dit artikel

Wél het persoonlijk advies en goede product, niet de kosten?

Vraag naar ons eigen merk in de winkel

STEL EEN VRAAG

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:30
09:30
09:30
09:30
09:00
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
16:30

Jouw Decokay