HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Decokay Design is het eigen merk van Decokay. Onder deze merknaam verkopen wij vloeren (PVC, laminaat, vinyl en tapijt), binnenzonwering en verf.

Decokay Design, top kwaliteit net even scherper geprijsd

De kwaliteit van de producten doet niet onder voor de andere merken die wij verkopen. Omdat de producten onder ons eigen merk Decokay Design verkocht worden, is de prijs vaak wat scherper.

PVC vloeren
PVC is een afkorting voor polyvinylchloride. PVC vloeren worden al jaren veel gebruikt in winkels en bedrijfspanden, waar vloeren nou eenmaal tegen een stootje moeten kunnen. De laatste jaren echter wint deze vloer enorm aan populariteit in woonhuizen. En dat is niet raar, want deze vloer heeft heel veel voordelen en gebruiksgemakken en is nauwelijks te onderscheiden van een vloer van natuursteen of parket.

Laminaat vloeren
Laminaat bestaat uit meerdere samengeperste kunststof lagen die samen een stevige vloer vormen. Een laminaat vloer is een voordelig alternatief voor een houten of stenen vloer en is makkelijk te onderhouden. 

Vinyl vloeren
Vinyl is net als laminaat en PVC een kunststof vloer die uit meerdere lagen bestaat. Vroeger stond vinyl bekend als vloerzeil. Vinyl is leverbaar in verschillende kwaliteiten en uitvoeringen (dessin, structuur en reliëf)
Een dunnere toplaag staat voor een hogere kwaliteit. Hoe dikker de toplaag, hoe meer afdrukken er in achterblijven. 

impressie
Decokay Design
Vinyl collectie

impressie
Decokay Design
PVC Visgraat collectie

meer over
Decokay Design
laminaat collectie

blog
Mooi èn gemakkelijk:
een betonlook vloer van pvc

Jouw vragen stel je bij Decokay RDC Woonsfeer

Over producten, informatie en advies

OP DE VLOER BLOGS

 • 17 June 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Een makkelijk te leggen visgraat vloer is van PVC
  Houd van je mooi, duurzaam en makkelijk? De PVC vloer van Coretec is er nu in acht moderne visgraat motieven. Makkelijk te leggen en eenvoudig in het onderhoud. En bovendien krijg je er een levenslange garantie bij.
  NAAR DE BLOG +
 • 23 April 2019 door Ivanka Eggly, in Product
  Liefde voor linnen, ook op de vloer
  Pas linnen toe in je interieur en profiteer van de vele voordelen van deze stof. Want behalve een natuurlijke uitstraling met karakter, biedt linnen je een slijtvast product dat milieuvriendelijk genoemd kan worden. En nu is er dus ook een duurzame linnenlook-vloer!
  NAAR DE BLOG +
 • 12 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?
  Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.
  NAAR DE BLOG +

OP DE VLOER INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

STEL EEN VRAAG

VRAAG EEN AFSPRAAK AAN

TOP