puber_kamer_duette_luxaflex20200218163813.webp

Puberdomein, voor het raam

Pubers houden van slapen. Als jij er al een halve dag op hebt zitten, opent jouw puber voor het eerst zijn ogen (als het aan hem ligt). Daar heeft hij niet eens een verduisterend gordijn bij nodig. Maar het helpt wel om nog beter een gat in de dag te kunnen slapen. 

Raambekleding is er in zoveel verschillende varianten. Vraag een willekeurige puber wat hij voor het raam zou willen, grote kans dat daar als antwoord uitkomt: het moet goed donker zijn en voldoende privacy bieden. 

Heeft jouw puber ook de behoefte om zijn domein lekker van de buitenwereld af te kunnen schermen? Verduisterende (rol)gordijnen in combinatie met inbetweens zijn mooi en functioneel. Of een combinatie van horizontale lamellen met een gevoerde gordijnstof, zijn dan ideaal. Zo kun je de kamer donker houden als je slaapt en heb je overdag voldoende privacy. 

Neem je puber eens mee naar de speciaalzaak waar hij versteld zal staan van de variaties en mogelijkheden. En wie weet, zie jij ook wel iets waar jij helemaal enthousiast van wordt. 

Deel dit artikel

Graag gelezen

Wil je geen aanbiedingen meer missen?

Schrijf je dan nu in en ontvang de laatste aanbiedingen in je mailbox

Inschrijven

join Decokay

Openingstijden

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
gesloten
09:30
09:30
09:30
09:30
09:00
gesloten

17:30
17:30
17:30
17:30
16:30

Jouw Decokay