HOE KUN JE ONS BEREIKEN

1
Pak de telefoon
2
Stuur een E-mail
3
Ga naar de website
4
Met de route

OPENINGSTIJDEN


Interfloor; Kamerbreed vinyl

Kamerbreed vinyl van Interfloor

Vinyl is helemaal terug van weggeweest. Kamerbreed vinyl zorgt voor een naadloze vloer met een duurzaam, slijtvast en hygiënisch resultaat. In een stoere beton-look (Dynamic Concrete) of een natuurgetrouwe eiken plank (Dynamic Wood). Er zijn legio mogelijkheden met Interfloor. Maar behalve de laatste woontrends, heeft kamerbreed vinyl nog meer voordelen. Omdat het vinyl naadloos is te leggen, krijgen vuil en stof geen kans om achter te blijven in de naden. Dit komt omdat de kamerbrede vinylvloer maar liefst 4 meter breed is!

Vinyl is één van de veelzijdigste producten op dit moment. De vloer is prima te combineren met vloerverwarming, is egaal, isoleert goed, is geluiddempend en zeer gemakkelijk in onderhoud. Kortom de ideale vloer voor zowel bedrijfsmatig als privégebruik. En er is zoveel keuze in dessins: een vinylvloer voor elke smaak: tegel, houten plank en beton. Alle niet van echt te onderscheiden en in verschillende structuren, kleuren en prijsklassen.

‘Last but not least’: vinyl is een budgetvriendelijke vloer die sterk en sfeervol is, en je hebt er jarenlang plezier van!

Jouw vragen stel je bij Decokay RDC Woonsfeer

Over producten, informatie en advies

VLOERBEDEKKING BLOGS

 • 12 April 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Vinyl op de vloer, waarom eigenlijk niet?
  Twijfel je tussen Hongaarse Punt of horizontale planken, hout of steen op de vloer? Of kies je voor hout in verschillende motieven? Interfloor heeft de stoute schoenen aangetrokken en heeft deze verschillende materialen en motieven in haar nieuwe collectie verenigd.
  NAAR DE BLOG +
 • 19 February 2019 door Heleen van der Willigen, in Product
  Tapijt is comfortabel, zacht en luxe
  In de vorige eeuw (wat klinkt dat lang geleden) hadden de meeste huizen gewoon tapijt op de vloeren liggen. Langzaamaan werd tapijt steeds vaker vervangen door laminaat, parket, hout en tegenwoordig ook pvc. Toch wint tapijt weer terrein, omdat de eigenschappen van modern tapijt te vergelijken zijn met ander vloerbedekkingen.
  NAAR DE BLOG +
 • 8 February 2019 door Willeke van Uden, in Product
  Modern laminaat is een geduchte concurrent
  Laminaat maakt zich los van het oude imago en komt terug als geduchte concurrent voor andere vloersoorten! Waar laminaat voorheen gezien werd als tijdelijke oplossing of voor de ruimtes die minder intensief gebruikt worden, heeft de nieuwste generatie laminaatvloeren de eigenschappen die je van een topvloer mag verwachten.
  NAAR DE BLOG +

VLOERBEDEKKING INFORMATIE, ADVIES & TIPS

OKAY, WAAROM DECOKAY?

Uiteraard, heel veel redenen, maar vooral door onze...

GRATIS MEETSERVICE

Als je raamdecoratie of zonwering bij ons aanschaft, laten wij niets aan het toeval over. Onze vakkundige meetservice komt gratis bij je thuis om de juiste maten op te nemen. Zo komen jij en wij niet voor vervelende verrassingen te staan.

MONTAGESERVICE

Wij hebben een uitstekende montageservice. Tegen een kleine vergoeding laten wij - in overleg met jou - de bij ons gekochte producten vakkundig bij je thuis (of op het werk) monteren. Vraag gerust naar de mogelijkheden aan onze medewerkers.

CBW ERKENNING

Decokay-winkels zijn CBW erkend. Dat betekent meer zekerheid bij je aan- kopen. Hiervoor hanteren wij algemene voorwaarden die je als consument extra beschermen. Bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie.

VAKKUNDIG PERSONEEL

Van een speciaalzaak verwacht je dat je zo goed mogelijk wordt geholpen. Daarom zijn onze medewerkers gediplomeerd en vakkundig in alles wat bij woning-inrichting komt kijken. Op elke vraag een professioneel antwoord. Dat maakt het verschil!

Decokay heeft een ruim
assortiment van
vooruitstrevende VLOERBEDEKKING leveranciers.

STEL EEN VRAAG

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

CREATE ACCOUNT

FORGOT YOUR DETAILS?

TOP